Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Onsdagsklubben

Onsdagsklubben er aflyst i april og maj. Vi havde sådan håbet, at det kunne blive til noget, men vi må væbne os med tålmodighed og håbe, at vi snart kommer tilbage til nogenlunde normal tilstand.

Vi tænker, at det er realistisk at afslutte sæsonen for spiseklubben med en udendørs-grillfest den 2. juni kl. 18.00. Vi må jo gerne forsamles udenfor i vores smukke have op til 50 mennesker, og udenfor er smitterisikoen lav. Tillige er mange blevet vaccineret på dette tidspunkt. Vi sørger selvfølgelig for, at der er god afstand imellem stolene og masser af håndsprit. Vi sørger også for, at der er fuglefløjt og sol fra en skyfri himmel, om Gud vil. Tag lidt varmt tøj med, måske et tæppe, i tilfælde af at vejret hælder til den kølige side.

Aftenens menu står på grillmad ligesom de andre år. Der er ingen grund til at lave om på noget, der smager godt. Til middagen hører et glas vin, en øl eller en vand. Efter middagen er der kaffe og te med kage. Hele traktementet koster 75 kr., som man betaler på dagen. 

Onsdagsklubben er for enker, enkemænd og andre, der bor alene, og som har lyst til at være sammen om et måltid. Onsdagsklubben mødes hver første onsdag i måneden kl.18.00 i Sognegården Landsbygaden 68.

Stemningen er snaksom og meget hyggelig, og der plejer at være en stor flok.

Hvert traktement koster 75 kr., som betales på dagen. I traktementet indgår et måltid,

et glas vin, øl eller vand, en kop kaffe eller te med kage eller dessert.

Kunne du tænke dig at være med, skal du tilmelde dig hos Merry Lisbeth Rasmussen senest 3 dage før på tlf. 43 99 50 24 eller på E-mail: LRAS@KM.DK
Det er muligt at indtale en besked på telefonsvareren.

Mødedage og menuer

2020

2. september: Landskinke med dijonsennep og flødekartofler

7. oktober: Millionbøf og kartoffelmos

4. november: Gule ærter med røget flæsk og medister

2. december: Juleand med tilbehør og risalamande til dessert

 

2021

6. januar: Laks med hollandaise sauce og hvide kartofler

3. februar: Brunkål med flæsk og medister

3. marts: Gullasch med kartoffelmos

7. april: Hakkebøf med spejlæg, bløde løg og brun sovs

5. maj: Stegt lever, bagt kartoffel, salat og hvidløgssmør

2. juni: Grillfest