Koncert med violin, klarinet og klaver.

Søndag d. 21. november 2021, kl. 15:00
Anna Egholm, Jonas Frølund og Elias Holm

Kom og oplev dansende, spændstige toner og svævende melodier fylde det smukke kirkerum, når violinisten Anna Egholm, klarinettisten Jonas Frølund og pianisten Elias Holm vil folde sig ud i to sonater og en trio af henholdsvis Beethoven, Brahms og Bartók. Mesterværkerne af disse tre store komponister danner en flot helhed og demonstrerer, hvordan musikken udviklede sig i spændet mellem første halvdel af 1800-tallet og midten af 1900-tallet. Der vil være noget at komme efter for både den erfarne og den nye lytter, når vi skal have fornøjelsen af at høre de tre meget talentfulde musikere, som alle er født i 1996 og allerede har gjort sig bemærket både hjemme og på den internationale scene. Anna, Jonas og Elias har studeret på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og dertil på musikkonservatorierne i henholdsvis Lausanne, Paris og Berlin, og de har alle tre vundet priser ved danske og internationale musikkonkurrencer og optræder flere gange årligt som solister og i forskellige kammermusikalske sammenhænge.

Efter koncerten inviteres alle til et traktement i sognegården.

Der er gratis adgang til koncerten.