Orgelkoncert

Lørdag d. 2. oktober 2021, kl. 15:00
Dmitri Egholm

Velkommen til en spændende koncert ved kirkens organist, Dmitri Egholm, som vil opføre et blandet orgelrepertoire fra begyndelsen af 1600-tallet og frem til slutningen af 1800-tallet. Dmitri afsluttede orgel/kirkemusik ved Det Kgl Danske Musikkonservatorium i 2013 og fortsatte samme år på solistklassen hos Bine Bryndorf og Hans Fagius. I 2014-15 tilbragte Dmitri to semestre i Paris, hvor han fordybede sig i sine orgelstudier hos Eric Lebrun, og året efter debuterede han i Jesuskirken i København.

Til koncerten vil vi bl.a. høre musik af Camille Saint-Saëns (1835-1921), som døde for 100 år siden, når Dmitri vil opføre et af komponistens fineste orgelværker, Fantaisie nr 2 i Des-dur, op. 101. Derudover vil der på programmet være musik af Bach, Buxtehude, Mendelssohn og Praetorius.

Efter koncerten inviteres alle til et traktement i sognegården.

Der er gratis adgang til koncerten.