• Begivenheden har allerede fundet sted.
Torsdag d. 2. april 2020, kl. 10:00

Torsdag den 2. april kl. 10.00 inviteres børnehavebørn, vuggestuebørn og hjemmegående børn til påskegudstjeneste i Sengeløse Kirke. Kommer I i kirke og rasler med påskeæg og synger højt i sky?

Når vi mødes i kirken, skal vi synge Halleluja til salmen Opstanden er den Herre Krist. Og det må gerne kunne høres helt op i kirketårnet - hvor kirkenissen Hulda og klokkerne bor - og ud i hele Sengeløse. Vi skal også synge I Østen stiger solen op. Måske kan du tegne en fin solopgang ligesom den på tegningen? Tag den gerne med i kirke så vi kan se den.

Efter gudstjenesten går vi over i sognegården og drikker saft og spiser påskeæg og frugt. For institutionsbørn og pædagoger og dagpleje er der tilmelding senest søndag den 29. marts hos sognepræsten på tlf. 43 99 50 24 eller på e-mail: LRAS@KM.DK. De hjemmegående børn med voksne kan blot møde op.

Jeg glæder mig til at se jer!

Sted 2630 Taastrup