Torsdag d. 9. april 2020, kl. 17:00

Skærtorsdag aften spiste Jesus det sidste måltid med sine disciple, som man kan se på maleriet her nedenfor. For første gang vil Sengeløse Kirke markere dagen ved at byde indenfor til en anderledes gudstjeneste med spisning i kirken. Det kommer til at foregå skærtorsdag den 9. april kl. 17.00. Hele kirken bliver ommøbleret. Kirkebænkene sættes ud til siden, der sættes et langbord i midten af kirken hele vejen fra alteret til orglet. Der bliver dækket med hvid dug og lys på bordet. Menuen er selvfølgelig røget lammekølle med flødekartofler og dertil hørende rødvin, øl eller vand. Hele gudstjenesten foregår siddende til bords. Kirkens sanger og organist opfører smuk passionsmusik af Bach, Franck og Fauré.

Medbring gerne en lysestage til at sætte på bordet. Vi vil nemlig gerne have en stemningsfuld og smuk aften kun med levende lys. Det er selvfølgelig gratis at deltage. Dog er det af hensyn til maden nødvendigt med tilmelding senest torsdag den 2. april til sognepræst Merry Lisbeth Rasmussen på tlf.: 43 99 50 24 eller e-mail: LRAS@KM.DK

Kirkebilen kører og kan bestilles senest dagen før kl. 12.00.

Kirken, 2630 Taastrup, Danmark