• Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 19. januar 2020, kl. 15:00

Velkommen til en nytårskoncert, som denne gang byder på smuk gejstlig musik af både festlig, men også mere inderlig karakter. Den skønne altsangerinde, Simone Rønn, som er frontfiguren ved koncerten, har primært beskæftiget sig med barokmusik og optrådt som solist i Danmark og andre nordiske lande ved talrige sammenhænge, som i bl.a. Händels Messias, Vivaldis Stabat Mater og Bachs Juleoratorium, Johannespassionen og Matthæuspassionen. Simone har desuden været solist med Sønderjyllands Symfoniorkester i Mozarts Kroningsmesse og Requiem og dertil også haft partier ved Opera Undergrunden i bl.a. Mozarts Tryllefløjten og Musorgskijs Boris Godunov. Til nytårskoncerten vil Simone Rønn, som akkompagneres af pianisten Galya Kolarova og cellisten Kim Bak Dinitzen, med sin smukke, mørke og varme altstemme fylde kirken med skøn sakral musik af bl.a. Bach, Purcell og Brahms. Efter koncerten inviteres alle til en nytårsreception i sognegården, hvor menighedsrådet byder på et glas crémant og kransekage.

Simone Rønn
Sted 2630 Taastrup