Søndag d. 15. december 2019, kl. 17:00

Det er efterhånden blevet en tradition i Sengeløse Kirke at holde en smuk musikgudstjeneste i adventstiden, som kaldes De ni læsninger.

Læsningerne handler om menneskets skabelse og syndefald; om Guds profeter i Det Gamle Testamente, der profeterer, at Messias skal komme for at frelse mennesket. Fortællingen slutter med juleaftens evangelium, hvor vi fejrer, at Messias nu er kommet i skikkelse af et lille menneskebarn. Hele denne skønne julefortælling er krydret med musik og sang, som udføres af sopran Signe Spang Colding, mezzosopran Marie Højlund og vores egen dygtige organist Dmitri Egholm, som spiller på kirkens velklingende orgel. Musiker og sangere vil opføre bl.a. arier fra Juleoratoriet af Camille Saint-Saëns. Vi skal selvfølgelig også synge nogen af de dejlige julesalmer. Så er der ikke andet at gøre end at komme og slå sig ned, folde ørerne ud, nyde det, lade rengøring og indkøb vente og give julefreden lov til at sænke sig i en travl tid.

Alle er naturligvis velkomne! Kirkebilen kører.

Kirken, 2630 Taastrup, Danmark