Søndag d. 8. september 2019, kl. 11:00

Høstgudstjeneste med efterfølgende høstfest

Vi begynder med en festlig og smuk høstgudstjeneste med musik og sang i Sengeløse Kirke søndag den 8. september kl. 11.00. Trompetist Victor Koch Jensen er medvirkende sammen med vores egen organist og kirkesanger. Tag gerne et uddrag af årets høst med i kirke: Lidt frugt og grønt, lidt hjemmesyltet, hjemmebrygget, smukke blomster eller andet.

Bær det ind i kirken, læg det på gulvet i skibet, så vi under gudstjenesten kan sende en tak til Gud for årets mangfoldige høst. Efter gudstjenesten bærer vi det hele over i præstegårdshaven, hvor det vil blive solgt på auktion. Overskuddet går til vores FDFere og til Værestedet Paraplyen i Taastrup.

Til høstfesten underholder Svend Hammels jazzband South Coast Stompers med musik og gode vittigheder. Vi skal ha´ grillmad, øl og vand, og børnene skal lave snobrød sammen med FDFerne og nogle af de unge mennesker fra vores Ungdomscafé. Til børnene vil der være en hoppeborg, og man kan få lavet en ansigtsmaling af Mille.

Tag gerne de mindste med i klapvogn, de ældste under armen og alle de andre midt imellem, som kan gå selv.

Tag en skilling med til auktionen og til mad og drikke. Vi glæder os til at se dig! For dem der har svært ved at komme til kirke, kan kirkebilen bestilles på tlf. 43 99 50 24.

Sengeløse Kirke