Lørdag d. 28. september 2019, kl. 15:00

Velkommen til en spændende orgelkoncert ved kirkens organist, Dmitri  Egholm, som vil åbne koncertsæsonen med pragtfuld orgelmusik fra den nordtyske barok og den franske romantik. Dmitri vil opføre værker af bl.a. Bach, Bruhns, Franck og Vierne.

Dmitri Egholm er født i 1983 i Moskva. I 2008-2013 studerede han orgel- og kirkemusik på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Lasse Ewerlöf, Mads Høck og Søren Chr. Vestergaard. Efterfølgende blev Dmitri optaget med topkarakter på solistklassen, hvor han studerede hos Bine Bryndorf og Hans Fagius. Under orgelstudiet har Dmitri deltaget i masterclasses hos bl.a. Mattias Wager, Sophie-Véronique Cauchefer-Choplin, Martin Schmeding og Daniel Roth. I 2014-15 tilbragte Dmitri to semestre i Paris, hvor han fordybede sig i sine orgelstudier hos Eric Lebrun, og året efter debuterede han ved det smukke Cavaillé-Coll orgel i Jesuskirken. Dmitri har spillet orgelkoncerter i bl.a. Marmorkirken, Kastelskirken, Garnisonskirken, Jesuskirken og Helligaandskirken.

Efter koncerten inviteres alle til et traktement i sognegården.

Der er gratis adgang til koncerten.

Dmitri Egholm
Sengeløse Kirke