Julegudstjeneste for de mindste

Torsdag d. 8. december 2022, kl. 10:00
Merry Lisbeth Hammer Rasmussen

Gudstjenesten er for alle børnene i vuggestuen, børnehaverne, dagplejen samt hjemmegående forældre med små børn. Vi skal synge ”Et barn er født i Betlehem”, og vi skal hilse på kirkenissen Hulda. Mon ikke hun kommer igen i år, hvis vi kalder på hende? Kom og lyt og se og syng så Halleluja alt hvad du kan i omkvædet til ”Et barn er født”! Efter gudstjenesten får børnene lidt julegodter med hjem. I år må I meget gerne tegne en juletegning og tage den med i kirke. Måske kan I tegne Jesusbarnet i Betlehem julenat, et juletræ med pynt, en julestjerne eller klokke eller hvad I nu kan finde på. Så vil vi bringe tegningerne på vores hjemmeside, så alle i Sengeløse kan se, hvor flotte de er.

Vi glæder os til at se jer!