Højskoleeftermiddag

Onsdag d. 22. februar 2023, kl. 14:30

Højskoleeftermiddag onsdag den 22. februar kl. 14.30 i Sengeløse Kirke

Til denne højskoleeftermiddag får vi besøg af en lokal, Lis Fausing, som vil holde et rejseforedrag med billedfremvisning. Lis Fausing arbejder indenfor biotechnology med kvalitet, salg og udvikling. Ud over det daglige virke har Lis siden 2008 arrangeret private rejser for 10 – 14 personer til Bhutan, Nepal, Indien, Sikkim og Vietnam med hovedvægten på Bhutan. Lis har været i Bhutan 6 gange.

Bhutan er en indlandsstat i Himalaya. Den ligger mellem Indien og Kina og har et areal på 38.394 km² og et befolkningstal på 807.610 indbyggere. Hovedstaden og den største by hedder Thimphu. Turisterne er stadig få bl.a. på grund af landets specielle turistpolitik, der gør det dyrt at besøge. Landets vanskelige tilgængelighed er årsag til, at befolkningen i mange afsidesliggende dale har bevaret sin gamle kultur, og en rejse til Bhutan er på mange områder som at rejse tilbage i tiden. Foredraget er en rejse fra øst til vest med vægt på natur, kultur og religion i perioden 2008 til 2018. Alle er som altid velkomne, og der er gratis adgang.