Nytårskoncert med Ensemble Barocca

Søndag d. 8. januar 2023, kl. 15:00
Dmitri Egholm

Velkommen til en spændende nytårskoncert, som byder på pragtfuld og festlig musik fra barokkens tidsalder (1600-1750). Ensemble Barocca vil - med sin sans og passion for barokmusikkens mægtige traditioner samt brug af originalinstrumenter fra denne tidsalder - invitere os på en autentisk rejse i en tid, hvor musikhistoriens største komponister som Bach, Händel og Vivaldi herskede, og en tid, hvor der blev komponeret masser af herlig musik fuld af substans og med dybt indhold. Til nytårskoncerten skal vi lytte til smuk kantatemusik og gejstlige sange af bl.a. Händel, Vivaldi og Telemann, når ensemblets sangsolist, Christine Nonbo Andersen, vil fylde kirkerummet op med sin skønne sopranstemme. Efter koncerten inviteres alle til et glas crémant og en kransekage i våbenhuset. Der er gratis adgang til koncerten.