De Ni Læsninger

Søndag d. 12. december 2021, kl. 17:00

3. søndag i advent inviterer vi til De ni læsninger, som er en meget smuk musikgudstjeneste, i hvilken der er en vekselvirkning imellem læsninger fra Biblen, musik og sang.

Læsningerne handler om menneskets skabelse og syndefald, og om Guds profeter i Det Gamle Testamente der profeterer, at Messias skal komme for at frelse mennesket. Fortællingen slutter med juleaftens evangelium, hvor vi fejrer, at Messias nu er kommet i skikkelse af et lille menneskebarn. Hele denne skønne julefortælling er krydret med musik og sang, som udføres af Signe Spang Colding (sopran), Marie Højlund (mezzosopran) og Dmitri Egholm (orgel). De vil bl.a. opføre arier fra Juleoratoriet af Camille Saint-Saëns.Vi skal selvfølgelig også synge et udvalg af de dejlige julesalmer. Så er der ikke andet at gøre end at komme og slå sig ned, folde ørerne ud, nyde det, lade rengøring og indkøb vente og give julefreden lov til at sænke sig i en travl tid. Alle er naturligvis velkomne! Kirkebilen kører.